Reviews

Cliënten zeggen over mij:

“Mijn wens is om echt contact te kunnen maken, ook in mijn seksualiteit. Dat Begint bij mezelf. Wat is het fijn om op deze manier weer bewust in contact te komen met de subtiele taal van mijn lichaam. Uitdagend en speels leer jij mij dat. Elke keer is het weer een verassing wat mijn lichaam te vertellen heeft en welk inzicht dat oplevert, maar ook welke pijn ik nog te omarmen heb en hoe ik me kan leren overgeven aan….”

“Je komt op me over als zeer kundig en je stevigheid, doelgerichtheid en rust spreken me aan. Je bent flexibel in de toon van je sessies; soms luisterend, zacht en steunend. Andere keren kun je directief, stimulerend en prikkelend zijn. Dat we ook hard lachen haalt voor mij de zwaarte van iets af en ontspant me enorm.”

“Het werken tijdens de ervaringssituaties zijn voor mij altijd spannend maar daar schep je genoeg veiligheid bij om te durven exploreren en leren.
Het aanraken op de bank ervaar ik als heel bijzonder en schept vrijheid en een diepe laag van mogen zijn”

“Voor mij is het een haast koninklijke ervaring en kom ik zoveel meer thuis bij mezelf, weg van de oordelende stemmen in mij.”

“Ik heb het idee dat je oprecht met mij begaan bent en dat dat niet direct ophoudt als ik de deur achter me dicht doe. Dat is voor mij superfijn en belangrijk. Kortom ik ben heel blij met jouw sessies en dat je me het afgelopen jaar zo hebt geholpen uit de verwarring en diepe rouw te komen.”

“Altijd verrassend en puttend uit een zeer rijke schakering van haptische mogelijkheden en ludieke antwoorden op een zich aandienend probleem of gevoelshoedanigheid.”

“Je openheid spreekt me erg aan, zeker ook als voorbeeld. Je vermogen om te genieten, je gevoeligheid en je kleurige, warme uitstraling”

“Gertrud geeft mij het gevoel van controle maar neemt zelf de leiding ten aanzien van het werk dat te doen staat”

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met mij op.