Ik stel me graag aan je voor.

‘Niets ontgaat jou, jij hoort en ziet alles’, dat is wat mijn moeder tegen mij zei toen ik nog heel jong was.

Ik kom uit een gezin met een vader, een moeder, vijf dochters en een inwonende oma.

Zorg dragen voor elkaar was belangrijk.

Er was meestal veel drukte, gezelligheid en rumoer. Dit bracht ook (te) veel bemoeienis met zich mee. Het is me met de paplepel ingegoten om me te bekommeren om de ander en aan te voelen hoe het met de ander gesteld is. Komt dat even goed uit in dit pracht vak wat ik al 20 jaar beoefen!

In ons gezin was gevoelig zijn niet handig en doordat ik jarenlang intensief geturnd heb, deed ik me vaak stoerder voor dan goed voor me was. Tot ik er lichte angstklachten van kreeg en het tijd werd om weer in contact te komen met mijn kwetsbare, gevoelige zelf.

Door haptotherapie en later ook psychotherapie ben ik weer steeds meer samen gaan vallen met wie ik werkelijk ben.

En wat voelt dat weldadig, om opnieuw uit huis te gaan en daarna weer thuis te komen, bij jezelf!

Ik ben een scherpe waarnemer en dring snel tot de kern door, met een mix van lichtvoetigheid en diepgang en met een open houding en blik. Ik leg snel verbanden tussen wat gezegd wordt, wat ik tussen de regels door hoor en voel, en wat zich in ervaringssituaties aandient.

Ik heb zelf in verschillende therapieën, opleidingen en trainingen uitgeplozen wat mijn verborgen gevoelens en emoties zijn, hoe die te doorvoelen en te verwerken. Ook heb ik mijn eigen niet helpende en ondermijnende gedragspatronen aangepakt en heb ik de omgang met mezelf liefdevol om weten te keren, al blijft dit een pad van vallen en opstaan.

Hierdoor lukt het mij om mijn identiteit steeds meer vorm te geven en me in intieme relaties beter in contact met mezelf te laten zijn. Zo heb ik me kunnen verbinden met minder grensvervaging en heeft mijn seksualiteit zich meer geopend en verdiept.

Meer weten?

Ik geef je graag meer informatie, neem daarvoor contact met mij op.

PlusPraktijk-Haptotherapie-Amsterdam-Noord

Gertrud van Beekveld
GZ-Haptotherapeut
NFG geregistreerd
VVH lid
AGB code: 90(0)05849
Zorgverlenersnummer: 90026932
KVK: 34341336
Mijn CV downloaden (pdf)

Wat mij karakteriseert:

  • Daadkrachtig, gedreven en passievol.
  • Sprankelend, speels en humor.
  • Waarachtig, stoutmoedig en scherpzinnig.
  • Liefdevol en een gulle gever die vertrouwen uitstraalt.

Reviews van mijn cliënten.